IŠČI

Dobrodošli pri nas

Začetki podjetja Sveča

Podjetje SVEČA d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo sveč, sta leta 1990 ustanovila Stanko in Ivanka Peter. Na začetku je bilo to le skromno družinsko podjetje z enim samim zaposlenim, a se je kmalu, zaradi kvalitetnih in inovativnih  proizvodov, iz začetne garažne faze razvilo v konkurenčno podjetje, ki si je izborilo svoj prostor na trgu.

Sveča.si_Onas_Podjetje_priprava plastičnih sveč za polnjenje

Izdelki in razvoj podjetja Sveča

V podjetju SVEČA d.o.o. izdeluje nagrobne sveče, gospodinjske sveče, okrasne sveče, dišeče sveče ter sveče vseh vrst in oblik (po naročilu). Sprva je proizvodnja sveč potekala v zasebnih prostorih stanovanjske hiše, vendar ti čez čas niso več zadostovali povpraševanju. Zato smo v 30 letih delovanja počasi zgradili obsežne uporabne površine za proizvodnjo, upravne prostore, skladišče ter lastno prodajalno (5.000 m2 ). Z leti smo širili tudi proizvodni program in tako smo v podjetju začeli izdelovati tudi plastične lončke za sveče. Z rastjo proizvodnje pa smo hkrati zaposlovali nove delavce in danes imamo že 24 odlično usposobljenih zaposlenih, ki so srce našega podjetja.

Prihodnost podjetja Sveča

Zaradi zahtev na tržišču nenehno vlagamo v razvoj strojne opreme, kar nam omogoča proizvodnjo predelave več kot tisoč ton parafina letno. Rezultat tega je zaupanje številnih trgovskih verig in manjših kupcev iz celotne države. Zaupa nam vedno več kupcev iz tujine in ponosni smo, da naše stranke prihajajo iz mnogih evropskih držav: Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija, Nemčija, Grčija, Portugalska, Belgija…

Ker se v podjetju  SVEČA d.o.o. zavedamo, da je potrebno nenehno vlagati in ostati konkurenčen na tržišču, se bomo še naprej trudili obdržati kakovostne izdelke in zadovoljiti kupce, posledično pa obdržati delovna mesta oziroma njihovo število še povečati.

Sveča.si_Onas_PodjetjeSveča_polnjenje sveč s parafinom

Prednosti naši izdelkov in storitev

Prednosti, ki so zelo pomembne za naše podjetje in katere nas tudi ločijo od ostale konkurece so so:

  • Odlična kakovost izdelkov za konkurenčno ceno,
  • Prilagajanje zahtevam kupcev,
  • Hitrost in kakovost izvedbe naročil.

Našo zgodbo si lahko ogledate v oddaji »Prava ideja«, ki se je predvajala na RTV Slovenija. Sam video o našem podjetju najdete na povezavi tukaj in vas vabimo k ogledu.

Podjetju in zgodbi, ki jo skupaj ustvarjamo že več kot 30 let, in vsem našim produktom lahko sledite na družabnih omrežjih Facebook ali Instagram. Z veseljem delimo zakulisje svojega podjetja in svojih zaposlenih, ki so ključ do uspešnega izdelka.

Smo zelo ponosni, da se skupaj z vami že več kot trideset let razvijamo in izboljšujemo

Povežite se z nami