IŠČI

Prodajalna sveč Sveča d.o.o. se nahaja v Pobrežju – Videm pri Ptuju, ob regionalni cesti Ptuj – Videm, zraven same proizvodnje sveč in je odprta že od samih začetkov našega delovanja torej od leta 1990.

Ponudba v prodajalni, ki se razprostira na več kot 100 m2, je izjemno pestra, saj je to ena izmed največjih prodajaln s svečami za vse priložnosti v Sloveniji.

Prodajalna

Naslov: Pobrežje 6a, 2284 Videm pri Ptuju
Telefon: 02/ 535 2591
Fax: 02/ 764 05 10
E-mail: info@sveca.si

 

ODPIRALNI ČAS:

ponedeljek do petek: 7.00 do 19.00

sobota: 8.00 do 13.00

Nedelje in prazniki:   zaprto

Pišite nam

Poleg ponudbe v naši prodajalni nagrobnih sveč med katere uvrščamo parafinske sveče, keramične sveče, steklene sveče, elektronske sveče in solarne sveče, ki jih najdete tudi v številnih drugih barvar so v prodajalni na voljo tudi dišeče sveče, krstne sveče, poročne sveče in dekorativne sveče za vse priložnosti.

Še posebej ponosni smo na naše krstne in poročne sveče, ki so vse unikatne in ročno izdelane. Imamo namreč največjo in najbolj raznoliko ponudbo krstnih sveč na našem območju. Na naših policah namreč najdete naše lastne krstne sveče kot tudi krstne sveče od večine ustvarjalcev iz našega območja.

Zelo velika je ponudba dekorativnih sveč za katere smo pripravili številne različne vonje med katere uvrščamo tudi konusne sveče vseh barv, adventne sveče različnih dimenzij in barv, plavajoče sveče ter ostale okrasne sveče.

Prodajalna Pobrežje - Videm pri Ptuju
Notranjost prodajalne Pobrežje - Videm pri Ptuju
Prodajalna Pobrežje - Videm pri Ptuju 1