ISKANJE

Prodajalna sveč Sveča d.o.o. najdete iz smeri Zagreb, Ptuj in Ormož:  Vozite v smeri proti Ljutomeru, pot nadaljujete skozi mesto Ljutomer v
smeri proti Gornji Radgoni. Prečkate železniško progo v Ljutomeru v smeri proti Gornji Radgoni in nadaljujete še približno 500 m. Mimo OMV bencinske črpalke na vaši levi, SPAR centra na desni čez 100 m na desni strani zagledate tablo Sveča in zavijete desno na parkirišče. V neposredni bližini se nahaja upravna zgradba in proizvodnja podjetja Atrium in AC Renault. Na skoraj 70m2 se razprostira prodajalna v Ljutomeru, ki ponuja pestro izbiro sveč za vse priložnosti. Prav tako je v prodajalni možno, da vam aranžiramo žalne pakete.

Prodajalna

Naslov: Kolodvorska ulica 28, 9240 Ljutomer
(Zraven Avtocentra Renault)

Telefon: 05 990 1500

 

ODPIRALNI ČAS:

ponedeljek do petek: 8.00 do 18.00

sobota: 8.00 do 13.00

Nedelje in prazniki:   zaprto

Pišite nam

Poleg ponudbe v naši prodajalni nagrobnih sveč med katere uvrščamo parafinske sveče, keramične sveče, steklene sveče, elektronske sveče in solarne sveče, ki jih najdete tudi v številnih drugih barvar so v prodajalni na voljo tudi dišeče sveče, krstne sveče, poročne sveče in dekorativne sveče za vse priložnosti.

Še posebej ponosni smo na naše krstne in poročne sveče, ki so vse unikatne in ročno izdelane. V naši prodajalni vam ob nakupu tudi brezplačno pripišemo ime krščenca in datum krsta ali imeni mladoporočencev in datum poroke.

Zelo velika je ponudba dekorativnih sveč za katere smo pripravili številne različne vonje med katere uvrščamo tudi konusne sveče vseh barv, adventne sveče različnih dimenzij in barv, plavajoče sveče ter ostale okrasne sveče.

Sveča.si_ProdajalnaLjutomer_Zunanjost
Sveča.si_ProdajalnaLjutomer_NotranjostPriVhodu
Sveča.si_ProdajalnaLjutomer_NotranjostPriBlagajni
Sveča.si_ProdajalnaLjutomer_NotranjosNasprotiVhoda