IŠČI

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA

Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Rok dostave za izdelke na zalogi je 14 dni. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čim prej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

STROŠEK DOSTAVE

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia.

CENIK:

Neto cena za distribucijo paketov po Sloveniji:

PAKET Business-Parcel Business-Small Parcel
TEŽA Cena za paket
Do 10 kg 5,70 €
Od 10 do 20 kg 7,15 €
Od 20 do 30 kg 8,25 €
Od 30 do 40 kg 9,90 €
 

Ceni se prišteje aktualni dodatek na gorivo v vrednosti 0,31€ in DDV.

V primeru plačila po povzetju, se doplača 1,00€.

Nad vrednostjo 500 €, se na paket prišteje 1,4 % odkupnine.

 

Prednosti pred konkurenco:

  • provizije za UPN nalog ne računamo (1,05€ oz. odvisno od zneska odkupnine vaša stranka prihrani)
  • vračilo paketa ne zaračunamo
  • obveščanje strank pred dostavo – klic pred dostavo in sms storitev-  (fizičnih in pravnih)
  • možnost prevzema paketa v paketnih trgovinah (vse OMV bencinske črpalke po Sloveniji, trafika3dva, BIGBANG poslovalnice, Mercator poslovalnice..) – imamo jih že preko 380 – nekje možen prevzem tudi do 24h na dan
  • plačevanje odkupnin z bančnimi karticami (kreditno/debetno) – edini v Sloveniji

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.

POZOR!
Pred pošiljanjem izdelkov večjih dimenzij ali teže ocenimo ali se izdelek lahko pošilja po pošti ali pa ga je potrebno pripeljati preko drugega prevoznika (npr. večje količine sveč,…itd). V takem primeru lahko nastanejo tudi dodatni stroški o katerih pa vas bomo seveda v naprej obvestili.