IŠČI

S prijavo v spletno trgovino SVEČA d.o.o. uporabnik dovoljuje, da podjetje SVEČA d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Podjetje SVEČA d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke uporabnikov spletne trgovine in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije ščiti pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Poleg podatkov, ki jih uporabnik vnese ob registraciji, se zbirajo tudi naslednji podatki o nakupu: kupljeni / naročeni izdelek/-i, količina teh izdelkov, cena izdelkov, znesek končne vrednosti nakupa, datum in ura nakupa.

Podatki o nakupih se zbirajo z namenom dostave naročenih izdelkov, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij. Zbiranje osebnih podatkov je nujno za izvršitev pogodbe – nakupa preko spletne trgovine SVEČA d.o.o.

Vsi podatki se lahko uporabijo za naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega gradiva, vabil, spremljanje nakupovalnih vsebin kupcev, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje.

Uporabnik z vpisom tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami ZVOP-1.

Uporabnik vseh osebnih podatkov je podjetje SVEČA d.o.o. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

Varovanje osebnih podatkov (skladnost z GDPR)

Podjetje SVEČA d.o.o. se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta.
Zbrane osebne podatke iz kontaktnega obrazca pri meniju “kontakt” in kontaktnega obrazca pri posameznih izdelkih bo podjetje SVEČA d.o.o. do izbrisa zbiralo in obdelovalo skladno z namenom obdelave povpraševanj (posredovanja želenih informacij).
Zbrane osebne podatke iz košarice izdelkov bo podjetje SVEČA d.o.o. do izbrisa zbiralo in obdelovalo skladno z namenom obdelave nakupa.

Podjetje SVEČA d.o.o. bo podatke ustrezno fizično in logično varovalo.

Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, podjetje SVEČA d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe. Izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate preko .

Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države ali druge organizacije.

Dostope do podatkov podjetje SVEČA d.o.o. omogoča in odobri le pooblaščenim zaposlenim osebam podjetja SVEČA d.o.o.

Podjetje SVEČA d.o.o. zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov.